Отстраниха от работа служител, подкрепил насилника на 18-годишното момиче

5
Виктор Костов е 26-годишният мъж, арестуван в Стара Загора след заплахи в социалните мрежи срещу 40-годишна жена
Виктор Костов е 26-годишният мъж, арестуван в Стара Загора след заплахи в социалните мрежи срещу 40-годишна жена Снимка: Фейсбук

Виктор Костов е 26-годишният мъж, арестуван в Стара Загора след заплахи в социалните мрежи срещу 40-годишна жена

“Мини Марица-изток” отстрани от работа свой служител, обявил подкрепа за обвинения мъж, нарязал 18-годишно момиче с макетно ножче.

Виктор Костов написа пост в профила си във Фейсбук, в който заяви: "Аз защитавам пича. Всяка лигла трябва да си знае гьола и като шава напред назад ще си яде мамуля! (бел. ред. правописът е запазен). По-късно публикацията беше изтрита. В нея Виктор също така добавя, че е готов да "убие от бой мършите, нападащи Гошката, като 400 шева щели да им се с сторят даже малко".

Към този момент постът на Костов не е активен във Фейсбук.

"Ръководството на “Мини Марица-изток” ЕАД категорично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов относно инцидента с пострадалото момиче. Със заповед на управителя на Рудник “Трояново-север” Виктор Костов е отстранен от работа до изясняване на всички обстоятелства", обявиха от компанията.

По информация на "24 часа" именно Виктор е 26-годишният мъж, арестуван в Стара Загора след заплахи в социалните мрежи срещу 40-годишна жена.

По-късно изпълнителния директор на “Мини Марица-изток” ЕАД лично се обърна към своя служител. "Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти заявявам, че се срамувам и осъждам твоята грозна позиция. Ти си срам за хилядите почтени работници и служители в “Мини Марица - изток” ЕАД. Не искам никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция", пише инж. Илза Чинкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    ВЪМУТЕНА
    УЖАС,ИСКАМ НАЙ-СТРОГОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ПРИМЕР .ИЛИ ДА МУ НАПРАВЯТ СЪЩОТОТО,АКО МУ ХАРЕСА ,ПРОБЛЕМ НЯМА.ПРАЗНИ ГЛАВИ,КОЙ ВИ ВЪЗПИТА ТАКА.
  • 2
    5
    газето е доста тъп
    дори и да подкрепя приятеля си, поне да си мълчи за да не бъде уволнен, ама явно не му е минала през ума тази вероятност
  • 9
    4
    564566
    По какви причини медицинската експертиза се е променила от средна на лека ? Кой доктор е написал експертизата, какво е получил и защо все пак е още на работа, какви облаги е получил за услугата с експертизата, кои са полицаите които са работили по делото, все въпроси на които за сега (а и после) нямат отговори. Трябва да се тръгне след бръмбара за да стигнеш до... знаете какво
  • 3
    3
    Точен
    Нашите в парламента стояха до посреднощ да гласуват промяна в конституцията за двойно гражданство демек може да бъде и министър и да бъде депутат в парламента всеки се сеща за какво иде реч .Аза такива като този и други посягащи на човек най вече на жена че кво те това за тях е нищо .все по зле става с тая младеж .
  • 25
    2
    боклуци
    Същият боклук. Тези стероиди, анаболи, амфетамини и всякакви други гнусотии им изпържват и малкото мозък, който имат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари