Отстраниха двама полицаи, участвали в гонката в Стара Загора

0
Днес бяха образувани дисциплинарни производства спрямо двама служители на МВР
Днес бяха образувани дисциплинарни производства спрямо двама служители на МВР Снимка: Facebook

Днес бяха образувани дисциплинарни производства спрямо двама служители на МВР

Двама служители от ОДМВРСтара Загора са временно отстранени от длъжност заради преследването, завършило със смъртта на 58-годишния Пламен Пенев, съобщават от вътрешното министерство.

Във връзка със случая от 30.12.2023г. в ОДМВРСтара Загора са разпоредени две проверки. На база на установени данни за тежки нарушения на служебната дисциплина в днешния ден бяха образувани дисциплинарни производства спрямо двама служители.

Младшите инспектори от Първо и Второ РУ в Стара Загора ще бъдат временно отстранени от длъжност до приключване на проверките.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    До кретена, подвизаващ се с №...
    Баце, желая ти от все сърце и душа още утре да те срещнат едни такива разпищолени и озверели убийци в униформи, и само защото си пръднал неправилно СПОРЕД ТЯХ, не само да те полилавят, натрошат и обезобразят от кютек до СМЪРТ, а и ЕБАНЕ в мъртвия ти задник да ти хвърлят! Па тогаз да не врякаш, че полицаите ... нещо си .... са убийци! Идиото???? Анадънму?
  • 8
    4
    Отвратен
    Съжалявам, но не изпитвам и грам респект, не изпитвам и капка уважене към тъпите шапкари в униформи в бг. В бълхария професията полицай е принизена до там, ченгетата да са частните биячи, частните рекетьори и изпълнителите на мръсни поръчки на мафиотите във властта. Конфискуват коли на хора без да са пили, пребиват и убиват стари/психичноболни хора. Демек в булгаристан полицай = частен башибозук на мафиотите в политиката. Някой от хулещите тук загиналия човек може ли да ми посочи поне 1 положително дело, което полицаите в бг през последните години направиха - я кажете, има ли някой, на кого ченгетата са помогнали, колко опасни престъпника арестуваха и вкараха зад решетки, на колко граждани помогнаха??? Съжалявам, но т.нар. ченгета в бг са частните пазванти, охранители и биячи на мафията не очаквайте да имама и грам съчувствие към тях Сещам се за този случай: https://www.mediapool.bg/politsai-nosyat-novite-mebeli-na-bivshata-zhena-na-petyo-evroto-news348800.html Вижте ги страхливите ченгета как са се нагъзили и как обслужват бг-мафиотите, но безпомощен болен човек с психични проблеми ще го пребият и убият от злоба, само щото не им е спрял на сирените... Полицаи носят новите мебели на бившата жена на Петьо Еврото Наистина, много долна измет е събрана в тази т.наречена "полиция". Само презрение мога да изпитвам към такива боклуци... За разлика от злобните, тъпи ченгели, психично болният е работел до последно и е внасял даънци и осигуровки в бюджета, а ченгелите и това не правят. Не знам дали знаете, но ченгелите в бг не внасят осигуровки. Нито произвеждат нищо. Само точат бюджета.
  • -9
    3
    До Идиота, подвизаващ се с N1!
    Баце, желая ти от все сърце и душа утре да те срещне един такъв "умник" като "жертвата" и не само кютек, и е.ане да ти хвърли! Па тогаз да не врякаш, че полицията ... нещо си! Идиото???? Анадънму?
  • -10
    2
    До аааа, можело...
    Ти къде в клипа видя, насилие? Освен съпротива при арест, насилие не се вижда. Пет човека се опитват да озаптят психично болен въоръжен с два тона движещо се желязо. Ако не си разбрал, човека почива там, на място. А докато бъде задържан, прави 3 птп-та. И да те питам (недоклатен, вероятно 3 пъти кандидатствал и скъсан за полицай, олигофрен) ако беше блъснал сина ти, сестра ти, жена ти, майка ти, този освободен от закона човек, тогава точно ти, щеше да ревеш къде е полицията. Тези момчета са герои, а от изказването ти, си личи кой е ял полицейски...палки.
  • 18
    1
    Ааааа, можело, значи!
    „...УСТАНОВЕНИ данни за ТЕЖКИ НАРУШЕНИЯ на служебната дисциплина...“ Ние му казваме УБИЙСТВО, причинено от ПОБОЙ, извършен с ЖИВОТИНСКА ЗЛОБА и ЖЕСТОКОСТ! Лошото е, че мършите някой ден ще излязат от затвора (ако ЕВЕНТУАЛНО ги осъдят ефективно!), но невинната жертва никога няма да се изправи от гроба!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари