Оцелелите в амазонската джунгла деца ще останат в болница

0
Четири деца станаха популярни по целия свят, след като оцеляха в серия от опасни преживявания в джунглата
Четири деца станаха популярни по целия свят, след като оцеляха в серия от опасни преживявания в джунглата Видео: NOVA

Четири деца станаха популярни по целия свят, след като оцеляха в серия от опасни преживявания в джунглата

Президентът на Колумбия Густаво Петро отиде да посети намерените в джунглата деца. Трите сестри и братчето им станаха популярни по целия свят, след като оцеляха в серия от опасни преживявания в джунглата. Те останаха невредими в самолетна катастрофа, която погуби майка им. Оцеляха сами и в Колумбийската джунгла повече от 40 дни. Лекарите казаха на президента Густаво Петро, че децата са отслабнали, но в задоволително състояние. Те вече са се срещнали за кратко със семейството си, предава NOVA.

"Бавно започваме процеса на подхранването им. Сега това е най-важно. В момента не могат да приемат храна през устата, това ще дойде по-късно. Ако се възстановяват нормално, в болницата ще останат от две до три седмици", обясни Карлос Ринкон, лекар във военната болница на Богота.

По думите на Астрид Касерес, директор на службата за семейно подпомагане децата говорят малко и са слаби. „Кристин и Тиен започнаха да си играят, което винаги е добър знак. Но не говорят толкова, колкото би ни се искало. Трябва да им дадем малко време", обясни Касерес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари