Отнеха шофьорската книжка на пиян пешеходец в Италия

0
Съдът все пак се разпорежда да му бъде върнат документа
Съдът все пак се разпорежда да му бъде върнат документа

Съдът все пак се разпорежда да му бъде върнат документа

След положителна проба за алкохол полицаи отнеха книжката на пешеходец.

Пишман пиячът е от италианския град Комо, а премеждията му със силите на реда се случили на 30 ноември миналата година. 40-годишният Фабрицио Корона напуска на няколко питиета местен ресторант със свои приятел и забелязва, че униформените поставят разписка за наложена глоба за неправилно паркиране на предното стъкло на автомобила му.

Историята търпи неочакван обрат, когато двамата приятели били принудени да дадат алкохолна проба. Дрегерът отчел наличието на алкохол в кръвта на Фабрицио над допустимото и така полицаите взели невероятното решение да му отнемат шофьорската книжка, въпреки че не е управлявал кола и не е видян да слиза от автомобила преди това.

Фабрицио Корона бил посъветван от адвоката си да обжалва наказанието и съдът бил готов да му върне шофьорската книжка, но последвал нов обрат. Когато отишъл в префектурата на града, за да получи свидетелството си за управление, служителите възразили, като обяснили, че първо трябва да премине през клинични тестове, които да докажат, че той е способен водач на автомобил, пише Telegraph.bg.

В крайна сметка делото приключва с щастлива развръзка и съдът нарежда шофьорската книжа на мъжа да бъде върната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ех, спомени
    Явно и в Италия са същите чворове като тук. Нали се сещате колко пари са захлебили адвокатите от подобни милиционерски малоумия. В което няма лошо - едни пари от държавния бюджет влизат в частни лица. Пиша си мнението като човек осъждал два пъти ПП-КАТ Русе, на по две инстанции. Адвоката ми е доволен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари