Отмениха мача между Джошуа и Уайт

0
Бленуваният от 8 години реванш се отлага
Бленуваният от 8 години реванш се отлага Снимка: Кадър You Tube

Бленуваният от 8 години реванш се отлага

Предстоящият мач на Дилиан Уайт с Антъни Джошуа бе отменен, след като случаен антидопингов тест на Уайт върна "противоречиви аналитични разкрития". Доброволната антидопингова агенция (ВАДА) заяви, че е уведомила Асоциацията на боксовите комисии и Британския боксов борд за контрол, че "произволен антидопингов протокол", взет от Уайт, е върнал противоречиви резултати.

"След тази новина, боят е отменен, като предстои да бъде проведено пълно разследване", казаха в свое изявление от Matchroom. Sky Sports News потърси лагера на Уайт за коментар, предаде БГНЕС.

Сблъсъкът между двамата британци трябваше да се проведе в зала "О2 Арена" в Лондон на 12 август. Бившият световен шампион в тежка категория Джошуа има дългогодишно съперничество с Уайт, който го надви в аматьорските нива, преди Ей Джей да спечели златен медал на Олимпийските игри в Лондон през 2012. Като професионалисти, двамата се биха в страхотен мач за титлата в тежка категория на Великобритания, а победител с технически нокаут в седмия рунд излезе Джошуа.

Спечелилият измежду Джошуа и Уайт бе спряган за потенциален сблъсък с Дионтей Уайлдър, като за вероятна локация се сочеше Близкия Изток по-късно тази година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари