Отложиха регистрацията на кладенците

4
От "Продължаваме промяната" настояваха отлагането да е само с година, а от "Възраждане" оспориха необходимостта от регистрация
От "Продължаваме промяната" настояваха отлагането да е само с година, а от "Възраждане" оспориха необходимостта от регистрация Снимка: БГНЕС

От "Продължаваме промяната" настояваха отлагането да е само с година, а от "Възраждане" оспориха необходимостта от регистрация

Със 147 гласа „за“, 3-ма против и 42-ма въздържали се парламентът отложи с 3 години регистрацията на кладенци, използвани за собствени нужди. Досегашният срок изтичаше на 28 ноември.

От "Продължаваме промяната" настояваха отлагането да е само с година, съобщава БНР.

Според Татяна Султанова-Сивева това време е достатъчно: "Чиновниците трябва да излязат от кабинетите си и да обяснят много правилно на хората каква е целта на тази регистрация, че за тази регистрация няма да се изисква такса, няма да се изисква поставяне на водомери, че хората ще продължат да ползват този ресурс както и досега, но трябва да сме наясно колко са ползвателите в страната на този ресурс, за да можем да предприемем и необходимите мерки за неговото ефективно управление".

От "Възраждане" оспориха необходимостта от регистрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Народа
    Да се чете искаме да ви преброим офсе! И когато нямате вода в кладенеца да ви го натътрим у гъзо с високи цени! Да си плащате и таксичка за нещо си там си!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари