Отлага се посещението на Путин в Турция, според различни източници

0
От Кремъл не потвърждават информацията
От Кремъл не потвърждават информацията Снимка: Twitter

От Кремъл не потвърждават информацията

Посещението на руския президент Владимир Путин в Турция се отлага, съобщи турският вестник „Хюриет“.

Посещението на руския президент Владимир Путин в Турция е отложено за по-късна дата. Твърди се, че причината е натовареният график на лидерите във връзка с изборите в двете страни, пише турското издание.

Проправителственият турски в. „Тюркийе“, който цитира неназовани източници, през февруари съобщи, че Путин се очаква да посети Турция на 12 февруари. От Кремъл обаче не потвърдиха тази дата, информира БТА.

Междувременно РИА Новости информира, че посещението на руския президент Владимир Путин в Турция, планирано за февруари, е отложено за края на април или началото на май.

Поради подготовката за изборите в двете страни през март - в Турция ще се проведат местни избори, а в Русия - президентски, бе решено посещението на Путин да бъде отложено за края на април - началото на май, каза дипломатически източник в Анкара пред РИА Новости.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков посочи днес, че подготовката за среща между президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган продължава и съответните условия ще бъдат договорени, информира ТАСС.

"Не, не мога да потвърдя, че посещението е било отложено. Не са обявявани никакви срокове", каза Песков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Причудлив
    Чудят се кой от двойниците му да пратят за сюнет...
  • -4
    2
    ТАЗЗ
    А аз трябва да призная,че се страхувам дали няма да ми спрат надника след като Русия размаже Украйна, което вече е ясно че ще се случи...май трябва да си припомням руските падежи, че ще ми се наложи да се дупя по посока на Кремъл!
  • 6
    1
    ТАЗЗ
    Холограмата се страхува от оловен букет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари