Открито е стъпало с кървав ръб в дома на Денди

1
Паднал ли е светският хроникьор?
Паднал ли е светският хроникьор? Снимка: Булфото

Стъпало с окървавен ръб е открито в дома на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди.

Предполага се, че след като се е прибрал в дома си, той е паднал по стъпалата и е забил жестоко главата си в ръба, което е нанесло още по-тежка травма на главата му, съобщава "Телеграф", позовавайки се на МВР.

Оттам обаче категорично отказаха повече подробности, тъй като се води разследване и версиите са поне две. Денди е бил солидно почерпен във фаталната вечер, пише Телеграф. Той е бил видян от десетки пешеходци как пада няколко пъти.

При едно от спъванията случайни граждани дори му подават ръка и го питат дали иска да извикат линейка. Той обаче отказва и на собствен ход се прибира в дома си. По камерите обаче се вижда, че той има кръв отзад на главата си, за която се предполага, че е от нанесени удари.

Остава да се разбере дали е паднал и е ударил още веднъж главата си и това ли е фаталната травма, след която Денди остава в кома.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    русенец
    Какъвто народа, такива и култур диреците му , такива и светските му "лъвове".
  • 10
    1
    O, tempora! O, mores!
    Пиян, опикан, насран педераЗ. Едно време какви сЪветски лъвове имаше, но после изпедерастяха и станаха *светски*. Еееех, €вроатлантически и демократични ценности!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари