Откриха телата на Илия и Теодор

0
След няколкочасово търсене,  водолази откриха телата на двамата мъже изчезнали снощи във водите на Дунав край остров "Люляка"
След няколкочасово търсене, водолази откриха телата на двамата мъже изчезнали снощи във водите на Дунав край остров "Люляка" Видео: Кис 13

След няколкочасово търсене, водолази откриха телата на двамата мъже изчезнали снощи във водите на Дунав край остров "Люляка".

След като до късно вечерта издирвателните действия не са дали резултат, тази сутрин е била извикана водолазната група от Велико Търново, а в издирването се е включил и катерът на пожарната за търсене в дълбоката част заедно с двата катера на Гранична полиция.

Около 10:00 часа бе намерено тялото на Илия. Минути по-късно бе изваден и Теодор. Наложи се и намесата на медицински екип, тъй като на някои от жените им прилоша. Предишната вечер пък една от близките е получила лек инсулт от преживения стрес.

Според роднини и двамата мъже са били плувци. Ходили са и друг път до остров "Люляка" и познават района. Въпреки че е плитко, там има много подводни ями. По разказа на близки единият е започнал да се дави, а другият се опитал да го спаси, при което и двамата изчезнали във водата.

Къпането в реката е абсолютно забранено. Поставените табели обаче масово се пренебрегват.

21-годишният Илия наскоро се оженил. Теодор оставя сираци две деца – на 3 и на 9 години.  

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари