Откриха шофьора, нападнал мъж с инсулт и жена му

0
Бесният джигит ударил с юмрук в лицето жена, нападнал и мъжът, който въпреки тежкото си състояние е искал да помогне на жена си
Бесният джигит ударил с юмрук в лицето жена, нападнал и мъжът, който въпреки тежкото си състояние е искал да помогне на жена си

Полицията в Пловдив откри шофьора на джипа, който на 5 септември е нападнал на улица в града жена и болния й мъж.

Историята стана известна, след като синът на съпрузите я публикува в социалните мрежи с молба да бъде издирен водачът. Във въпросния ден линейка е транспортирала баща му от Велинград към пловдивска болница.

Човекът с инсулт и по тази причина реанобилът карал бавно, разказва 168 часа. Съпругата на пациента я следвала с ниска скорост. Явно изнервен от това, шофьорът на джипа я засякъл жената и застанал между нейния автомобил и линейката. С маневри жената успяла да заеме предишното си място. Тогава непознатият й препречил пътя, излязъл от колата си и се насочил към нея. Наврял се през прозореца на автомобила й и й забил юмрук в лицето. Свидетел на грозната сцена станал болният й съпруг, който отворил вратите на линейката и се опитал да защити жена си. Разбеснелият се водач на джипа нападнал и него. От силния шок мъжът припаднал.

"По случая е образувана проверка в Трето РУП в Пловдив. Докладвано е и в прокуратурата", обясниха от полицията, но отказаха подробности, тъй като разследването не е приключило. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари