Говори дъщерята на жената, ударена от пловдивски шофьор

0
Ударената от шофьор на джип следвала с колата си линейка, която транспортирала съпруга й в болница
Ударената от шофьор на джип следвала с колата си линейка, която транспортирала съпруга й в болница Видео: NOVA

Полицията в Пловдив проверява сигнал за опасно засичане и физически сблъсък по време на транспортиране на пациент с инсулт. 

За случката сигнализира млада жена, чиято майка е пострадала при спречкването.

В ефира на "Събуди се" по NOVA Силвия разказва, че на 5-и септември баща й получава инсулт и е транспортиран с линейка от Велинград до Пловдив. Майка й следвала колата на Спешна помощ с личния си автомобил. На светофар в Пловдив между автомобила на жената и линейката застанал джип. При опит да се доближи до линейката леката кола отново била засечена. Жената сваля прозореца, за да обясни на шофьора на джипа, че се движи бавно, следвайки линейката, защото състоянието на съпруга й не позволява по-бързо каране. Мъжът от джипа обаче се провира през стъклото и удря майката на Силвия с юмрук в лицето. Болният й баща вижда какво се случва, колата на Спешна помощ спира, медицинският екип излиза, за да защити жената и тогава водачът на джипа се нахвърля и върху пациента. Сграбчва го за фланелката, разтърсва го, в резултат на което той припада.

"Шофьорът на джипа не е удрял никого", каза шефът на пловдивската полиция Атанас Илков, цитиран от в-к "24 часа". По думите му имало е само препирня между водача на джипа и жената, но не и бой. 

Силвия пък призова хората, които са станали свидетели на агресията, да дадат показания в полицията, макар че вече има разпитани очевидци. Пострадала жена е извадила и медицинско свидетелство за получените наранявания. 

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари