Откриха незаконна дървесина в дома на мъж в Сеново

0
По случая е образувана преписка за престъпление
По случая е образувана преписка за престъпление

По случая е образувана преписка за престъпление

Поредният случай на незаконна дървесина е установен при съвместни действия на служители от РУ - Ветово и РДГ - Русе. Това е станало вчера при проверка на адрес в град Сеново. В дома на 47-годишен мъж проверяващите са установили че той съхранява, без контролна горска марка, без превозен билет и без необходимите документи, около кубик пространствена дървесина за огрев от вида - дъб.

По случая е образувана преписка за престъпление по описа на РУ - Ветово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    А стига бе!
    Къща на село и открили цял един кубик дърва!!! Мързеливи търтеи в униформа са обутали цял един ден за който им плащаме, горили са бензин за да открият един кубик дърва в селска къща! Думи нямам! Че аз имам към 10 кубика само дето съм чистил саморасляци около двора ми.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари