Откриха над 200 литра домашна ракия в къща край Вършец

0
Те са съхранявани от 71-годишна жена
Те са съхранявани от 71-годишна жена Снимка: Агенция Митници / архив

Те са съхранявани от 71-годишна жена

Близо 215 литра алкохол без платен акциз откриха и конфискуваха служители на реда в дома на 71 годишна жена от село Черкаски, община Вършец, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана, предаде БТА.

Проверката в частния имот била направена по сигнал, подаден до районното управление в град Вършец. Полицаите открили пластмасови бутилки с различна вместимост, пълни с ракия, без акцизен бандерол. Към акцията се включил и екип на Териториална дирекция „Митница – Русе“.

Алкохолът е конфискуван, материалите ще бъдат докладвани на Районната прокуратура в Монтана. По случая са образувани констативен протокол за извършената проверка и преписка по Наказателния кодекс.

Това е първият случай в региона от началото на годината на конфискувано голямо количество алкохол без платен акциз, уточниха от ОД на МВР в Монтана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    Да ама не
    До 6 На коя страна си педерас, заради такива като теб държавата е в това състояние!
  • 3
    10
    Отегчен
    Абе хора, сериозно ли се занимавате с 200 литра ракия? Ми, сварил съм си я в годините, останала ми е, имам право на 30 литра безакцизна. Че това е жена на 70 години. Да ви пази документи с десетилетия ли?
  • 3
    9
    Да ама не
    До всички полицаи кога ще вършите нужните работи,после защо ви биели напълно заслужавате,камък да ви падне на главите дано на всички полицаи!
  • 7
    8
    русенец
    Която власт е посегнала на виното и ракията на българина, не е прокопсала! Иначе баш ченгето на България с часовник за 50 000 евро и не съм чул да са му го конфискували, баш митничарката - участничка в ОПГ, но ракиите на възрастните по селата са на първо място в "борбата с престъпността" ! Баси пародията на държава!
  • 3
    7
    Де да знам
    Ауу, иска ми се умножи по две за унизително отношение в моя дом без да съм извършил предполагаемо престъпление свързано с насилие. Човече, не всички сме баби на 75+ години :) Да не сме печелили дела срещу МВР, че да не знаем :)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари