Откриха музея на Христо Стоичков

0
В новата "Зала на славата" - музей са показани реликвите, белязали кариерата на легендарния футболист
В новата "Зала на славата" - музей са показани реликвите, белязали кариерата на легендарния футболист Снимка: Румен Радев / Facebook

В новата "Зала на славата" - музей са показани реликвите, белязали кариерата на легендарния футболист

Четирима президенти на България - Росен Плевнелиев, Георги Първанов, Румен Радев и Петър Стоянов присъстваха на откриването на музея на Христо Стоичков в София.

"17 ноември 2023 година за мен вече е като 17 ноември 2023-а! Благодаря на президентите Румен Радев, Петър Стоянов, Георги Първанов и Росен Плевнелиев! Благодаря на Стефка Костадинова и Димитър Пенев! Благодаря на всички приятели, с които открихме моята Зала на славата! ", каза Стоичков при откриването.

В новата "Зала на славата" - музей са показани реликвите, белязали кариерата на легендарния футболист. Откриването беше уважено от Стефка Костадинова, Армен Назарян, Петър Лесов, Таня Богомилова, Красимир Балъков, Наско Сираков, Димитър Пенев, а от САЩ с видео поздрав се включи Валентин Йорданов.

В експозицията са изложени трите най-високи индивидуални награди в съкровищницата с марка "Стоичков" - "Златна топка", най-важната награда за един футболист - спечелена през 1994 година, "Златна обувка" на голмайстор №1 на Европа (1990 г.), "Златен Онз" за най-добър футболист в света за 1992 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    О времена ...
    От футболист Христо се превърна в рекламно лице на хазарт и на сирене и зеле.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари