Откриха мъртва дъщерята на приближен до Путин

4
Наталия Бочкарева се оплаквала от здравословни проблеми
Наталия Бочкарева се оплаквала от здравословни проблеми Снимка: Личен архив

Наталия Бочкарева е дала 16 милиона рубли на измамници през 2021 година

Наталия Бочкарева, бизнесдама и дъщеря на бившия губернатор на Пензенска област, е намерена мъртва в апартамента си в центъра на Москва, предаде агенция ТАСС, които цитират службите за спешна помощ.

"Портиерката на жилищната сграда се е свързала със службите предишния ден, за да съобщи, че Наталия Бочкарева не отваря вратата на апартамента си. Преди това Бочкарева се оплаквала от здравословни проблеми. Властите разбиват вратата и намират бизнесдамата мъртва", разказва съсед пред ТАСС, предаде Нова телевизия.

По тялото на Бочкарева не са открити следи от насилствена смърт. Точната причина за смъртта ще бъде установена по време на съдебно-медицинската експертиза.

"По предварителни данни, смъртта може да е настъпила вследствие на остра сърдечна недостатъчност", допълнил представител на службата за спешна помощ.

44-годишната Наталия Бочкарева е дъщеря на бившия губернатор на Пензенска област Василий Бочкарев. Притежавала е дялове в хлебопроизводителни и дървопреработвателни предприятия. В последно време е живяла в Москва. През 2021 г. медиите писаха, че Бочкарева дала 16 млн. рубли на измамници, които обещали да решат личните ѝ проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Zdfghjk
    Какво ни интересува това?
  • 8
    1
    Стефан
    И на какво разстояние е приближен баща й до Путин? Прави впечатление,че доста хора от Русия у нас се представят манипулативно като "приближени до Путин", а той е имал с тях само служебни контакти. Приближен значи нещо съвсем друго.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари