Откриха известен рецидивист мъртъв в килията

0
Майката на Горан: Държавата го уби!
Майката на Горан: Държавата го уби! Снимка: Флагман

Рецидивистът Горан Горанов е починал снощи в Бургаския затвор.

Престъпникът е намерен мъртъв в леглото си рано тази сутрин от надзирател, след като не е излязъл за проверка, научихме от Флагман.бг, запознат от отлично информирани източници. 

Предполага се, че става въпрос за сърдечен удар. Съсипаният организъм на Горан най-вероятно не е издържал и той е починал. 

Източници на Флагман.бг категорично отхвърлят версията бившият шампион по борба да е предозирал зад решетките. Той е бил изолиран сам в килия. 

Преди малко в затвора в Бургас са били шефът на съдебна медицина д-р Галя Милева и трима прокурори.

Все още не е извършена аутопсия на трупа, но според сигурни източници на Флагман.бг става въпрос за естествена смърт.

Припомняме, че Горан излежаваше присъда от 2 години и 6 месеца за нападение над надзирател. Горанов е един от най-свирепите рецидивисти, които подлудиха Бургас през последните години. Бившият борец и бодигард тотално бе откачил и през ден имаше нови и нови изпълнения.

Само през м. г.  вилня въоръжен в интернет клуб, вися дрогиран от външното тяло на климатик в ж. к. "Меден рудник", вся масова психоза в ж. к. "Възраждане" с черната прокоба, която редеше под прозорците на бургазлии, преби свещениците в Католическата църква, няколко пъти ступа надзирателите в затвора. Затова бе пратен да излежава присъдата си в Ловеч, но тя вече е изтекла.

Целят бургаски ъндърграунд е в шок от новината за смъртта на Горан Горанов. Съратници на починалия зад решетките бивш шампион по борба не спират да звънят и да изказват съболезнования на неговата майка.

Самата Саша Горанова още не може да повярва, че детето й е мъртво. Бургазлийката се е приготвяла за свиждане днес, когато научила зловещата новина.

„Днес трябваше да се видя с него. Не съм го чувала от 2 седмици. Казваха, че има някакъв здравословен проблем, но ги беше страх да отидат при него. Той беше изолиран, оставен сам на произвола. Не са взети адекватни мерки за лечението му, не ми даваха да говоря с него! Още дори не са ми съобщили, че е мъртъв, ридаеше шокираната Саша Горанова.

Тя все още не може да си обясни как бившият спортист е починал от инфаркт.

„Държавата го уби! Не може да изкарват луд здрав човек и да го третират с препарати, да му слагат стопери и да не може да се движи. Не може един здрав мъж да си отиде току-така, от инфаркт. А той толкова обичаше България! Имаше много възможности да замине зад граница, но остана. Един българин си отиде, а само цигани се раждат“, сподели през сълзи майката на Горан.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари