Откриха изчезналия пастир от село Антон

3
В момента свидетелства срещу двамата братя, за които се твърди, че тормозят местните
В момента свидетелства срещу двамата братя, за които се твърди, че тормозят местните Снимка: МВР

В момента свидетелства срещу двамата братя, за които се твърди, че тормозят местните

Изчезналият пастир от село Антон е открит, съобщиха от МВР, предава NOVA . По първоначална информация той е бил жестоко пребит, страх го е било да не го убият, затова се е скрил.

В момента свидетелства срещу двамата братя, за които се твърди, че тормозят местните. След полицейската акция бил убеден от хора в Антон, които знаели къде се крие, че ще бъде защитен й затова сам отишъл в полицията. 

Освен това е разпоредено в цялата страна шефовете на полицията да докладват, ако имат лица, които тормозят местните. Това трябва да стане до края на седмицата. След което, ако има такива лица, ще има и още акции като тази в село Антон

Мярката на двамата братя ще се гледа днес следобед в Софийския окръжен съд

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    LOL
    О, все ми е на ума, че местните селски полицаи ще докладват аверите си с които заедно мачкат и заплашват безнаказано населението. То във всяко второ село има такъв местен дерибей с протекция от полиция и прокуратура. За тях се чува чак след като убият някой. Изведнъж се оказва, че има стотици жалби и пълна протекция от институциите. Месните полицаи и прокурори дали не са облажили покрай тоя дерибей а? Трябва до девето коляно да бъдат разкостени, пълна конфискация на имущество и затвор!
  • 7
    1
    Възмутен
    Разстрел на площада за убийците! Да видим дали после някой местен дерибей ще иска пак да безчинства. И проверка задължително на държавния "чадър" и после в затвора!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари