Откриха четирима души от изчезналото японско корабче

1
Не е ясно обаче дали са още живи
Не е ясно обаче дали са още живи Снимка: Shiretoko Pleasure Boat's website

Четирима души от изчезнало японско туристическо корабче с 26 души на борда бяха открити рано в неделя, съобщава БТА, цитирайки телевизия Ен Ейч Кей.

Не е ясно обаче дали са още живи.

Трима бяха открити от полицейски хеликоптер близо до полуостров Ширетоко, съобщи телевизията. Четвъртият бил забелязан по-късно от самолет на бреговата охрана в същия район, се казва в съобщението. Състоянието им е неизвестно и не е ясно дали те са били на сушата или все още са били в морето, когато са били намерени.

Японските власти използваха самолети и патрулни лодки за издирване на пътниците и екипажа на "Кадзу 1", след като екипажът съобщи, че корабчето е в беда и в трюма навлиза вода, информира Би Би Си.

Съобщава се, че сред 24-та пътници е имало две деца. Екипажът на катера е бил от двама души. Малкият плавателен съд извършвал тридневно плаване около полуостров Ширетоко.

Преди да изчезне връзката с корабчето, екипажът съобщил, че всички пътници са облекли спасителни жилетки.

Уебсайтът на Shiretoko Pleasure Boat показа снимка на туристическата лодка "KAZU I."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари