Откраднаха 500 кг чугунени кранове от база на фирма в Голямо Враново

2
Полицията е установила двама мъже, които ги предали на пункт за изкупуване на метали
Полицията е установила двама мъже, които ги предали на пункт за изкупуване на метали Снимка: ThinkStock/Getty Images

Служители на РУ – Сливо поле са установили двама мъже, извършили кражба на 500 кг чугунени кранове от база на фирма в Голямо Враново. 

Завчера в районното управление в гр. Сливо поле е постъпил сигнал от представител на фирма, че в стопанска база на дружеството им, намираща се в с. Голямо Враново е установена кражба на около 14-15 броя чугунени кранове, с общо тегло около 500 кг., като по този начин на юридическото лице е нанесена щета за около 300 лв.

Според подадената от потърпевшите информация крановете били оставени на съхранение във въпросната база от декември миналата година.

По случая е започната веднага работа от служителите на полицията, в хода на образувана преписка за престъпление по чл. 194 от НК.

При проведените незабавни оперативно-издирвателни действия, органите на реда са установили като автор на деянието мъж на 37 г. , който бил отнел около 10 броя от чугунените кранове и предал в пункт за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, намиращ се в селото. За останалите кранове полицаите са изяснили, че са били отнети от друг мъж от селото, на 64 г., като той също ги е бил предал в пункт за изкупуване на метали.

Работата по случая продължава в РУ – Сливо поле.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари