Откраднаха 10 000 лева от дома на възрастен мъж в Пернишко

1
Полицията е започнала досъдебно производство
Полицията е започнала досъдебно производство Снимка: БГНЕС

Потърпевшият е намерен в безпомощно състояние

Полицията в Перник води досъдебно производство за грабеж на възрастен мъж, предаде БТА. Във вторник, около 13:15 часа на телефон 112 е получен сигнал за бит и ограбен 78-годишен жител на пернишкото село Люлин. Сигналът е подаден от 61-годишна жена, роднина на потърпевшия, която го намерила в безпомощно състояние. Възрастният мъж незабавно е закаран в болнично заведение, където по първоначални данни са установени травма на главата и фрактура на едната ръка.

При огледа на полицията е установено, че къщата му е разхвърляна и липсват около 10 000 лева. Предприети са всички действия за установяване на извършителите. Уведомена е прокуратурата и работата продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари