Отчаян мъж предлага солидна сума,за да открие жената на живота си

0
Ю: В сайтовете за запознанства срещам само хора с проблеми в общуването
Ю: В сайтовете за запознанства срещам само хора с проблеми в общуването

Ерген от Алабама, САЩ предприе отчаяни мерки, за да си намери приятелка, след като е бил на 30 неуспешни срещи с различни дами през последните десет месеца.

За да се справи с безнадеждната ситуация, той е създал сайт, в който предлага $10 000 на всеки, който успее да му намери подходяща половинка

Рен Лу Ю е на 29 години и живее в Бирмингам, щата Алабама. Скоро той е получил бакалавърската си степен по бизнес от Харвард и работи в частна фирма.

Ю създава свой собствен сайт за запознанства, където хората могат да предлагат свои приятелки, които биха се срещнали с него.

Като стимул за потребителите, той обещава да плати $10 000 на всеки, който му предложи момиче, с което да се среща поне шест месеца.

Единственото условие е бъдещата половинка да не се е предложила сама в сайта.

Изглежда намирането на партньор в живота е нещо изключително важно за Ю, който сравнява инвестицията си с други важни покупки в живота, като кола и апартамент.

„Бих казал, че всички тези неща бледнеят пред важността на това да намериш някой, с който да се разбираш и евентуално да се ожениш. Така че $10 000 звучат като доста разумна сума“, пише той.

Преди да създаде своя сайт, Ю се е разочаровал от неуспешните си опити да намери приятелка по традиционния начин.

„Бях на куп срещи и преминах през всички обичайни методи – приятели на приятели, запознанства чрез колеги, сайтове за запознанства като OkCupid, Match, Tinder и всичко“, споделя с мъка той за провалените си опити.

Макар да е преминал през десетки срещи, Ю така и не успява да намери жена, с която би прекарал остатъка от живота си.

Той споделя, че проблемът със сайтовете за запознанства е, че в тях можете да намерите главно хора с проблеми с общуването, които надали са перфектния партньор.

Е, да се надяваме, че срещу солидната предлагана сума, той ще успее да открие своята половинка.

Източник: Ureport
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари