Болногледачка насилва жена с деменция

0
Случаят е от Видин
Случаят е от Видин Видео: NOVA

Случаят е от Видин

Жена твърди, че болногледачка е упражнявала насилие над болната ѝ леля. Възрастната жена живее във Видин и страда от деменция. Само седмица, след като е наета, на записи от видеокамери се чуват крясъци и обиди и се вижда как 79-годишната жена е блъскана.

„Ти не можеш да си седнеш на з*дника, ама претендираш. Остави ме! Не искам да те чувам! Аз не искам да те гледам! Знаеш ли какво значи?”. С тези думи на висок тон болногледачката се обръща към лелята на Валентина Сучева, предава NOVA. Попаднали на жената по обява, в която пишело, че тя има 15-годишен опит с гледане на болни хора в Италия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    съгласявам се с 2
    като има човек роднини които вече трудно се грижат за себе си тогава разбира колко досадно може да бъде понякога това, и не само досадно, особено като е възрастен човек с деменция/алцхаймер и си внушава глупости и почва и теб да се опитва да убеждава в тях
  • 7
    2
    Ачо
    Иване, ти гледал ли си някога безпомощен човек, че и тъпи съвети даваш. Аз съм се грижил 8 години за мой близък човек. Не оправдавам гледачката, но имаш ли някаква представа какво става с нервната ти система? Аман от тъпи многознайковци!
  • -1
    1
    Иван
    Бягайте от такива болногледачки,по добре чрез проекти от общината,има много!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари