Отбори по футзал мерят сили в последния кръг на първенството

0
Отбори по футзал мерят сили в последния кръг на първенството
Снимка: sedmicata.com

Последният от общо 18-те кръга на Второ първенство по футзал ще се играе тази събота в Спортен комплекс „Ялта“. Организатори на надпреварата са БФС, БАМФ, с подкрепата на Община Русе и ФК „Русе“.

Общо 10 отбора се включиха в първенство. Това са ФК „Ботев“-Г.Враново, ФК „Бъзън“, „Дунав завинаги“, „Дунавчетата“, „Липник“, „Медика“, ФК „Русе“, „Сити карс“, ФК „Сокол“ и „Холеман“.

Надпреварата на 8 март (събота) стартира в 12 часа. Очаква се тя да приключи до 15ч., когато ще бъдат наградени първите три отбора в първенството. Освен тези, ще бъдат раздадени още две награди – за феърплей и за отбор на сезона.

В съботния ден ще бъдат изиграни три мача. Отборите на „Холеман“ и „Липник“ ще спорят за третото място. Първите две позиции вече са ясни. Необходимите за тях точки вече събраха ФК „Русе“, който е №1 в първенството, следван от ФК „Бъзън“. Те ще участват във финалите на Държавния шампионат по футзал на България, който ще се проведе през месец април. Русе ще бъде сред малкото областни центрове, които ще се представи с два отбора. Сред тях са София и Варна, а Пловдив, Бургас и Габрово ще имат само по един участник на финалите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари