От цялото си сърце благодаря на д-р Кирил Панайотов!

6
Благодаря ви от сърце, добри и благородни хора, пише русенка
Благодаря ви от сърце, добри и благородни хора, пише русенка Снимка: rousse.info

Аз съм млада жена с тежко физическо заболяване, което не ми попречи да стана ревностен и отговорен член на нашето общество.

Но не за себе си искам да пиша, а за това, че в един много труден от всякакво естество момент в живота ми ръка ми протегнаха хора, за които не смеех да помисля дори, че ще го сторят.

Аз съм обикновен човек, а те са отговорни постове. Но явно е вярна приказката: „Сложи някого за шеф, за да разбереш какъв човек е“.

Трудно се намират подходящи думи за благодарност, защото ще звучат като клишета, но въпреки от цялото си сърце и душа благодаря на д-р Кирил Панайотов, г-жа Светла Илиева и не на последно място на директора на здравната каса в Русе Калоян Копчев, който беше основният двигател за организирането на пребиваването ми в Балнеокомплекс „Медика“ в Наречен, включващо и транспорта ми дотам и обратно.

В балнеокомплекса получих възможно най-правилните процедури и съвети, но най-вече страхотно човешко и професионално отношение от всички служители на медицинския център и комплекса. Тъй като преди това съм била на лечение в УМБАЛ „Медика“, се убеждавам, че тя се превръща в еталон за висша форма на професионализъм, етика и хуманност.

Благодаря ви от сърце, добри и благородни хора! Обичам ви!

Даниела Иванова, Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари