Освобождават директора на „Пирогов“

0
Готви се рокада на върха в "Пирогов"
Готви се рокада на върха в "Пирогов" Снимка: БГНЕС

Готви се рокада на върха в "Пирогов"

Сегашният директор д-р Валентин Димитров вероятно ще бъде освободен от поста. На негово място ще бъде назначен д-р Константин Димов, твърдят неофициално източници, цитирани от NOVA.

Преглед в Търговския регистър показва, че д-р Димов е дал принципното си съгласие да оглави най-голямата спешна болница у нас. Дали процедурата ще бъде извървяна докрай, предстои да видим. Към момента от Здравното министерство не потвърждават информацията за предстояща смяна на ръководството. Няма официално потвърждение и от "Пирогов".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Дивергент
    И няма нищо общо със скандала с един политик. Нали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари