Освободиха и шефа на Главна дирекция „Национална полиция“

1
Рокадите в МВР продължават
Рокадите в МВР продължават Снимка: МВР

Рокадите в МВР продължават

Директорът на Главна дирекцияНационална полиция“ главен комисар Николай Хаджиев е освободен от поста си, научихме от БНР.

Хаджиев е поредният директор, освободен от вътрешният министър Бойко Рашков.

До момента с постовете си се разделиха повечето директори на главни дирекции в МВР и част от началниците на областните дирекции на министерството в страната.

Очаква се Хаджиев да бъде преназначен на друго място в системата на МВР.

От МВР не отрекоха информацията, но отказаха да уточнят кой оглавява дирекцията, допълни БНТ. Не са ясни и мотивите за освобождаването на Хаджиев. Той беше назначен на този пост на 24 юли 2020 година, след като предишният директор Христо Терзийски стана министър на вътрешните работи.

Николай Хаджиев започва работа като разследващ полицай в отдел „Пътна полиция" на СДВР. От 2009 г. е разузнавач към сектор „Наркотици" на СДВР. Между 2010 и 2013 г. е началник на група в същия сектор.

През 2013 г. оглавява сектор „Наркотици". Остава на тази позиция до 2015 г., когато е назначен за началник на отдел „Противодействие на Криминалната престъпност". От 2016 г. е началник на Областната дирекция на МВР в Благоевград, където остава до 17 юни 2019 г., когато е назначен за заместник-директор на Главна дирекцияНационална полиция". Отговаря за отделите „Криминална полиция" и „Икономическа полиция".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари