Остри критики срещу д-р Георги Тодоров от Русе

8
Русенският лекар е представител на "Има такъв народ"
Русенският лекар е представител на "Има такъв народ"

Остри критики получи в социалната мрежа д-р Георги Тодоров от Русе, който е представител на "Има такъв народ".

Д-р Аспарух Илиев, който е ръководител на лабораторията в Университета в Берн, заяви, че д-р Тодоров е срам за Българския лекарски съюз.

Ето какво точно гласи постът на д-р Илиев във Фейсбук:

"Георги Тодоров, лекар от Русе... Не знам да плача или да се смея. Между другото, този човек е член на контролната комисия на БЛС. Много ми е интересно какво ще е мнението на Съюза, който жадно скача в защита на този и онзи, но мълчи по отношение на подобни въпроси. Оставям настрана същността - отдавна не обръщам внимание на подобни хора, нито ми дреме за налудничавите им теории. Но Български лекарски съюз трябва да си изчисти редиците, това е срамота.

Послепис: За да не вкарвам БЛС в тежки морални дилеми, добавям цялата кореспонденция, за да се види как господинът се идентифицира именно като официално лице на съюза и в този смисъл кореспонденцията вече не е с характеристиките на лична."

Математикът Петър Вълков също се оплака, че русенският шеф на частна лаборатория отправя заплахи към български лекари и експерти:

"Това са поредните нелепи атаки и заплахи от лицето Георги Тодоров към български лекари и експерти. Този индивид говори просташки, пише неграмотно, заплашва (хвалейки се как знае да пуска доноси “без да ме пипнат“ и сее ужасяваща ненаучна пропаганда. Не се спря повече от година..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари