Оставиха в ареста мъж, обвинен за блудство с детето на приятелката си

0
Обвиняемият влязъл в банята и започнал да опипва 12-годишното момиче
Обвиняемият влязъл в банята и започнал да опипва 12-годишното момиче Снимка: starozagorskinovini.com

Районен съд Стара Загора определи мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 30-годишния Б.Ю. по обвинение за блудство с малолетна.

Това е станало по искане на Районна прокуратура – Стара Загора.

Обвинението сочи, че на 02.10.2019 г., в града той е извършил действия, с цел да бъде възбудено полово желание, без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст.

В хода на образуваното досъдебно производство е установено, че Б.Ю. имал връзка с майката на пострадалата и съвместно съжителствали в гр. Стара Загора. На 02.10.2019 г. 12-годишното пострадало момиче било в банята. Обвиняемият влязъл в санитарното помещения и започнал да опипва детето по тялото. Пострадалата оказала съпротива, развикала се и обвиняемият избягал от жилището. Майката на пострадалата веднага сигнализирала органите на полицията, като същата вечер Б.Ю. бил установен и задържан.

Б.Ю. до момента не е осъждан. Престъплението, за което е привлечен в качеството на обвиняем и задържан, се наказва с “лишаване от свобода” от една до шест години.

Районен съд - Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Б.Ю. е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо Б.Ю. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд - Стара Загора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари