Осиновители пазят 20 години писмо в тайна от дъщеря си

0
Осиновената Брук получава най-трогателния сватбен подарък от своите родители
Осиновената Брук получава най-трогателния сватбен подарък от своите родители

Когато Брук Зуг е била на 18 месеца е осиновена. Тогава нейната осиновителка и пише просто, но изключително сантиментално писмо, което успява да запази в тайна чак до сватбения ден на Брук.

На 07 март 2015 г. - над 20 години по-късно, редовете изпълнени с майчина любов стигат до Брук, малко преди тя да сключи брак с Тайлър.

За да бъде още по-специален подаръкът майка ѝ Шери отпечатва писмото върху парче от собствената си сватбена рокля и го дава на дъщеря си в големия ден.

"Майка ми никога и пред никой не е споменавала за писмото до момента, в който ми го даде!", казва развълнуваната Брук,  пред The Huffington Post.

"Исках тя да усети, колко е била важна за нас и че осиновяването няма да е пречка. Иска да знае, че ще бъде приета и че много ще я обичам. И си мислех че ще е изключително ценно, да го прочете на сватбения си ден.", казва развълнуваната майка.

Ето какво пише Шери в писмото до осиновената си дъщеря:

Наша малка Брук,

Докато пиша това си заспала дълбоко в бебешкото си креватче. Ти си едва на 18 месеца.

Ние просто искаме да знаеш колко много любов и щастие ни донесе. Ти ни превърна в истински щастливо семейство. Ти си малко съкровище - ценно за мен и татко ти, както и сестричка за Брайън.

Преди аз и татко да се омъжим винаги сме искали малко момче и едно малко момиченце. Още докато се срещахме с него често си казвахме - ако имаме момиченце, то ще се казва Брук. Ти си нашата малка Брук, миличка!

Брук, ние просто искаме да знаеш, че ти си много специална за нас и че Бог избра теб, защото си  изключително специална и той те  прати до мама, татко и Брайън.

Обичаме те

Мама и татко

Когато Брук получава разчустващия дар преди церемонията не остава сухо място по лицето ѝ. "Загубих "ума и дума", особено когато видях баща ми да плаче", разказва развълнуваната булка.

Сега тя и нейния съпруг очакват на бял свят да се появи тяхното първо бебе. Брук споделя, че смята да продължи традицията и също да напише писмо, което да запази за големия сватбен ден на детето си. 

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари