Още един мъж с коронавирус почина в Русе

1
Съболезнования на близките!
Съболезнования на близките!

По данни на Регионалната здравна инспекция за последните 24 часа в област Русе и по-конкретно в община Русе е регистриран един нов случай на COVID-19. 

Най-вероятно по-малкият брой заразени с коронавирусна инфекция както в страната, така и в областта се дължи на по-малко направените PCR тестове през почивните дни, тъй като по-голяма част от лабораториите не работят.

Така от началото на пандемията диагностицираните с коронавирусна инфекция в областта достигнаха 4787 души, а активните случаи са 2216. По последни данни към момента общо 486 души се намират на лечение в болниците от региона, като 22-ма от тях са в реанимация.

За съжаление вчера още един мъж с положителен PCR тест за коронавирус е починал. Смъртните случаи на хора с положителен PCR тест за COVID-19 от началото на пандемията до сега станаха 147, от които 81 мъже и 66 жени на възраст между 27 и 91 години.

По-късно през деня очаквайте по-подробна информация относно разпространението на коронавирусната инфекция в област Русе през изминалата седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари