Още четирима души с коронавирус починаха в Русе

1
Съболезнования на близките!
Съболезнования на близките!

67 са заразените с Ковид-19 в Русенско за последните 24 часа, това сочат данните на Регионалната здравна инспекция.

Сред заболелите има и едно дете в училищна възраст. През изминалото денонощие са излекувани 39 души, като двама мъже и две жени с положителен тест за коронавирус са починали. Активните случаи са 802, като от началото на пандемията диагностицираните с коронавирус в Русенско станаха 32 714.

Справка в Единния информационен портал показва, че областта се нарежда на осмо място по заболеваемост в страната наравно с Велико Търново, като разликата в броя на новите случаи между повечето области е много малък. През вчерашния ден няма област без нови случаи на коронавирусна инфекция, като най-малко са регистрираните в Смолян – 12. На болнично лечение към момента в областта се намират 149 души, като 26 от тях са в реанимация. Свободните легла са 122, от които интензивните са 22.

До момента в областта са извършени 125 793 имунизации, като повторна доза са получили 57 917 души.

Бустерна доза пък са получили общо 20 581 русенци. Вчера са поставени общо 140 ваксини, като три от тях е на деца на възраст между 12 и 18 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари