Осъдиха условно шофьора, раздавал юмручно правосъдие в Пловдив

1
Георги Баиров призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата
Георги Баиров призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата Снимка: TrafficNews

Георги Баиров призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата

18 месеца лишаване от свобода условно с 3 години и половина изпитателен срок договори 56-годишният Георги Баиров, обвинен в нанасянето на лека телесна повреда на млад мъж в Пловдив след гонка на пътя.

Той призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата, което беше одобрено от Районния съд, пише "24 часа".

В сряда Баиров преследвал с джипа си друга кола, управлявана от 23-годишен мъж. Настигнал я на метри от Второ районно управление, където нанесъл удари на по-младия водач и размятал пистолет срещу него. Заради оръжието шофьор е обвинен и в извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред.

За подобни провинения законът предвижда до 5 г. лишаване от свобода и до 3 г. отнемане на шофьорска книжка. След споразумението обаче Георги Баиров получи по-леко наказание.

Решението, с което съдия Силвия Алексиева одобри споразумението, е окончателно и не подлежи на обжалване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    варненец
    Предполагам младежа не го е смъкнал на земята от възпитание и уважение. Така като го гледам Дядо Коледа не му трябва много да се изпляска на асфалта след един шут в корема
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари