Осъдиха убиеца - садист Райчо Зарев

0
Садистичното убийство станало на Нова година
Садистичното убийство станало на Нова година

22 години затвор получи Райчо Зарев, извършил „убийство с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин", съобщи столичната прокуратура.

 

Тъй като Зарев е признал изцяло вината си, искайки делото да протече по реда на съкратеното съдебно следствие наложеното на подсъдимия наказание "доживотен затвор" е заменено от съда с "лишаване от свобода" за срок от 22 години, пише News.bg

Садистичното убийство станало на нова година - 31 декември 2013-та. Зарев заедно с жена и мъж били в постройка, намираща се в София. Тримата употребили алкохол.

В един момент между мъжете възникнал скандал, който прераснал в бой. Тогава Зарев взел дървена точилка, с която започнал да нанася силни удари по главата, тялото и крайниците на своя опонент, който само се защитавал и не му отвръщал.

След като пребил жертвата си, Зарев я завързал с кабели за ръцете, краката и врата. После закачил кабелите на пирони, забити в една от стените на помещението. По този начин мъжът започнал да виси на кабелите, с които бил завързан, и да се задушава.

През това време Зарев отново започнал да го бие с точилката. После хванал с ръце врата на пострадалия и започнал да го души, вследствие на което мъжът починал.

На следващата сутрин Зарев натикал трупа в шахта, която се намирала в същата постройка и го заровил с пръст. Така трупът престоял там повече от 3 месеца. През това време жената, която станала очевидец на убийството, не съобщавала за случилото се, тъй като се страхувала за живота си.

По-късно се осмелила и на 18 март 2014 година предала убиеца на полицията. Незабавно започнало разследване и Зарев бил задържан.

Източник: News.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари