Осъдиха русенка за клевета срещу бившия главен архитект Симеон Рангелов

0
Русенският окръжен съд потвърди присъдата за клевета на Гинка Танкова издадена от районния съд на 26 юни тази година.
Русенският окръжен съд потвърди присъдата за клевета на Гинка Танкова издадена от районния съд на 26 юни тази година. Видео: Кис 13

Русенският окръжен съд потвърди присъдата за клевета на Гинка Танкова издадена от районния съд на 26 юни тази година. В нея се посочва, че първи наказателен състав с председател Явор Влахов е признал Гинка танкова за виновна в това че е разгласила позорни обстоятелства за бившия главен архитект на Русе Симеон Рангелов.

Тъй като клеветата е нанесена публично и са настъпили тежки последици за потърпевшия, на Гинка Танкова е наложена глоба в размер на 6000 лева и наказание обществено порицание. Гинка Танкова е осъдена и да заплати на Симеон Рангелов обезщетение от 2000 лева плюс лихвите за претърпени неимуществени вреди. Гинка Танкова е осъдена да заплати и държавна такса в размер на 80 лева.

На 25 ноември тази година окръжният съд в Русе потвърди присъдата на Гинка Танкова и я осъди да заплати държавна такса от 40 лева по гражданския иск по въззивната инстанция. Решението на съда е окончателно.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари