Осъден за отвличане излежа присъдата си

0
Осъденият издърпал насила бившата си приятелка и я натикал в кола
Осъденият издърпал насила бившата си приятелка и я натикал в кола Снимка: Dunavmost

Осъденият за отвличане С. К. на една година и шест месеца лишаване от свобода, вече е изтърпял наказанието си и на 30 май е освободен от Затвора Ловеч.

Това съобщиха от Окръжния съд в Русе.

През 2015 г. осъденият заживял на съпружески начала с М. Б. в жилището й. След многократни скандали, често упражнявано физическо и психическо насилие над жената, двамата се разделили, но С. К. не престанал да я притеснява. На 24.01.2020 г. вечерта М. Б. била на гости в свои приятели, за което подсъдимият разбрал, и помолил свидетел да го закара на адреса. Излизайки от автомобила, С. К. взел намиращия се вътре дървен крак от маса и с него нанесъл множество удари по входната врата на апартамента, в който в момента била на гости жената. Тя решила да отвори, за да го успокои, но вместо това, мъжът я издърпал силно, взел я на ръце и я сложил на задната седалка в колата. М. Б. протестирала, но същевременно била силно уплашена от действията му. Съсед от блока станал свидетел на случилото се и подал сигнал на тел.112. Не след дълго полицейските служители видели описания автомобил и го спрели. Подсъдимият бил задържан в ареста.

Още в разпоредителното заседание пред Окръжен съд – Русе на 15.06.2020 г. многократно осъжданият С. К. признал вината си и сключил споразумение, приемайки да изтърпи наказание в размер на една година и шест месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим. Приспаднато било предварителното задържане от почти 5 месеца.

Наказанието в размер на една година и шест месеца лишаване от свобода е изтърпяно с помощта на един месец и 24 дни от работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари