Опожариха колата на полицай от село Галиче

1
Пламен Денов подозира, че причината за палежа е сигнал срещу бракониери
Пламен Денов подозира, че причината за палежа е сигнал срещу бракониери Снимка: Пламен Денов / Фейсбук

Пламен Денов подозира, че причината за палежа е сигнал срещу бракониери

Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история?”, написа в профила си във Пейсбук полицаят от РУ на АЕЦ „Козлодуй” Пламен Денов, чиято кола бе подпалена умишлено и изгоря напълно вчера през нощта пред дома му във врачанското село Галиче.

Според Денов палежът вероятно е следствие от това, че е подал уж анонимен сигнал на тел. 112, за фирма, която извършва поголовно сеч в землището на Галиче.

Знам, ще има коментари от сорта „къде си вреш гегата”, но това са казвали и хорицата през петте века робство", пише още Пламен Денов.

"За това на тези хорица ще кажа само да са живи и здрави! Аз съм полицай и въпреки това ми се случиха тези неща. Това е защото в селото има страх, в общината и в областта има страх, но най-лошото е че в цялата държава има страх! Страх да се посегне на „наш човек”, страх да отстояваш правото си, страх да си и кажеш мнението и, страхът да си човек! Някой идва пали, насилва или убива и след това всичко приключва с „неизвестен извършител”, а след това и поговорката „Всяко чудо за три дни”!, добавя той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Тайно
    Правилно го е написал човека....страх ги е хората . Вечно ще сме роби дори свободни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари