"Опожареният" от любов Георги бил вманиачен по шефката си

0
На това място Георги се самозапалва и взема в обятията си Юлиана за да изгорят заедно
На това място Георги се самозапалва и взема в обятията си Юлиана за да изгорят заедно

47-годишният Георги Георгиев, който лумна в пламъци и подпали шефката си Юлиана Бонева (47 г.), е бил лудо влюбен в нея и я е преследвал повече от година.

Това разказаха приятели на бизнес дамата, които са потресени от огнената случка, цитирани от "България Днес"

Пострадалата жена е финансов директор на известна верига пицарии, а подпалвачът - неин подчинен в друга фирма, съобщиха от полицията. В четвъртък вечерта Георги изненадващо се самозапалил в офиса им в центъра на столицата, прегърнал Бонева, и пламъците мигновено обхванали тялото й. Мъжът е с 90% изгаряния, а любимата му с 80%. Лекарите от клиниката по изгаряния в "Пирогов" вчера цял ден се бориха за живота им.

Предисторията - Георги и Юлиана започнали преди време тайна любовна авантюра, за която не подозирал никой от колегите им. Преди година и половина обаче бизнес дамата решила да сложи край на романса им. Георги приел много тежко решението й, като решил да не се отказва от нея. Преследвал я, тормозел я постоянно, но тя отблъсквала любовните му напъни.

Така се стигнало до огнения инцидент. В четвъртък вечерта Георгиев влетял в офиса и започнал на висок глас да се кара с Бонева. Мъжът се нахвърлил върху нея с ругатни пред смаяните й колеги. За кратко напуснал стаята, но скоро се върнал целия полят с бензин. Прегърнал бившата си изгора и драснал клечката. Пламъците осветили целия офис, а 10-12 колеги станали преки свидетели на случката.

Служителите взели спешни мерки - спрели електричеството и звъннали на тел. 112. Пожарникари гасили пламъците близо 40 минути, а свидетели разказаха, че телата ми били като въглени.

"Бащата на Юлиана е в шок и не може да проумее как се стигнало до неприятната ситуация. Георги привличаше погледите, защото беше висок и младееше. Зад добрата му визия обаче се е крил вманиачен човек, който е преследвал и тормозел Юлиана, макар че тя ясно му е дала да разбере, че не иска да има нищо повече с него", коментираха близки на бизнес дамата и се молеха да преживее невероятната драма.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари