Оказва се, че цените на райския газ са намалени по случай първия учебен ден

0
Три кутии с по десет капсули във всяка се харчат за 24 лева
Три кутии с по десет капсули във всяка се харчат за 24 лева Видео: NOVA

Три кутии с по десет капсули във всяка се харчат за 24 лева

Въпреки забраната на депутатите за употребата на райски газ, такъв все още се продава у нас. Екип на NOVA успя да си купи капсули с райски газ без никакъв проблем. Цената на три кутии с 10 капсули във всяка е общо 24 лв. Освен от магазина, райски газ без да ни искат лична карта можем да си купим и онлайн. Цената за 1 бутилка е 60 лв. Оказва се, че цените са намалени по случай първия учебен ден.

Употребата на райски газ е повсеместна, а щетите може да са необратими, обяснява бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков.

Райският газ преди години беше широко разпространен за анестезиологични нужди. Последните години той абсолютно излезе от употреба. Прилагането на какъвто и да е тип медикамент,който променя психичното състояние на човека е неприемливо”, заяви той.

По думите му при по-високо дозиране на райския газ и промяна в съзнанието може да се получат трайни физически увреждания.

Когато човек започне да употребява психоактивни субстанции, обичайно увеличава броя им с годините. Това показва опита ни”, каза още Ненков. Дали държавата ще успее да спре безконтролното продаване на райски газ на непълнолетни и да спази собствения си закон, предстои да разберем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари