Оказва се, че най-големият проблем на депутатите е Елеонора Митрофанова!

0
Дали ще участва Митрофанова на церемонията по полагане на клетва няма никакво значение
Дали ще участва Митрофанова на церемонията по полагане на клетва няма никакво значение

Оказва се, че най-големият проблем на депутатите е Елеонора Митрофанова!

Вие вярвате ли, че Митрофанова е проблем за България?

Мога да ви кажа, че най-големия проблем са ни продажните политици, които се надпреварват през глава да се натягат за няколко сребърника на западните си господари!

Дали ще участва Митрофанова на церемонията по полагане на клетва няма никакво значение. Убеден съм, че и тя няма да се разстрои. Но, ако толкова им пречи Митрофанова, могат и да я изгонят от страната, ама дали им стиска?

Или просто от тук нататък в лицето на Митрофанова ще имат оправдание за всичко, което ще ни стоварят върху главите?

Димитър Байрактаров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    До третия коментатор -...
    о, иска, иска тази тетка. Няма да забравим как се изтъпани на 06 септември в Пловдив по време на тържествата за Съединението, и от именно държавата, която е против нашето Съединение и даже сваля законния български монарх. Нещо повече, като истински партиен групенфюрер остана права, когато цялото множество отдаваше минута почит за загиналите за свободата и независимостта на България.Срамота. Не бива да се повтаря. А тетка Митрофанова никне където не трябва, само да развали настроението на българите. И да плаши децата със своя вид
  • 6
    3
    Дреме й на корделата ...
    Някой питал ли е Митрофанова дали иска да участва в целия цирк, наречен Народно събрание?
  • 3
    2
    ...
    Аз ви казах, американското посолство трябва да бъде орално презадоволено, а Българският народ ДА ГО ДУХАА. Канадската Кир какво направи? Плямпа уж за осветляване на далавери а като взе власта от ден първи на конфликта изцяло се отдаде на усраинските батаци. Нищо за народа не реши,нищичко, и накрая изсра тъпия слоган, да си довършел работата. ДБ, ПП АМЕРИКАНСКИ АГЕНТИ с хранилка директно от посолството.
  • 8
    1
    Хан Крум
    Това е истината.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари