Охранителите били "върхът" по подбор на гадже

1
Този манталитет не е само в Стара Загора, а изобщо в цяла България
Този манталитет не е само в Стара Загора, а изобщо в цяла България

Този манталитет не е само в Стара Загора, а изобщо в цяла България

Снощи през медии изгледах ТикТок видео на бивша миска от Стара Загора.

Досега се чудех как някое младо, хубаво момиче на 17-18 г., ученичка, може да се хване с такова охранителче от чалготека, бабаит, доста по-голям от нея.

Миската разказва, че е супер престижно за много момичета в Стара Загора да имат за гадже охранител.

Охранителите били върхът на някаква тяхна пирамида по подбор на гадже. Имаш ли за гадже охранител, ставаш недосегаема. Печелиш така престиж. Пускат те в чалготеките.

Може би е нещо като мутрите през 90-те години.

Охранителите пък били колекционери на голи снимки на момичета. А обвиняемият бил известен също с тази си страст.

Миската споделя, че си е нещо като тренд в града още от 2015 г. в тези среди така да се наказват жестоко момичетата. Имало много обръснати, бити, шантажирани със снимки.

Едно младо момиче на около 20+ с много подобрения нещо се кара на другите и им обяснява какви са провинциалисти и си стоят в Стара Загора, за да търпят всичко това, но беше интересно откъм йерархия на ценности и престиж, пише Danybon в социалната мрежа.

Ценно е някой от тези среди да ти обясни светогледа на младите хора там.

Жалко, че и за част от младите в такъв голям град като Стара Загора нивото за разбиране що е добър живот, успех, престиж е толкова ниско и примитивно. А и много жестоко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    варненец
    бе , кой знае кой е нарязал миндила, ако сама не се е нашляпала с херца и после с ножката докато си стои в лайната. Ся ш изкарат маняка виновен
  • 15
    13
    Неутрален
    Кагото си курва от 14-годишна и си дилър на наркотици, какво пък очакваш да ти се случи?
  • 12
    12
    КРИПТОБИОЛОГ
    Хората са съставени от : инстинкти 99,9 % и интелект 0,1%. Интелектът не е задължителен , той е възможност, която трябва да се развие. При повечето хора интелектът отсъства или е недоразвит. Това е истината - никакви чалги и простотии не са ви криви.
  • 6
    11
    До коментар №6
    Да, всички сме в час! Най-вероятно "каката" е разреждала стоката, с разликата или си е отворила "собствен магазин" (пряка конкуренция) или е консумирала - точно това нарушение на законите на подземният свят се накзва по този начин. Ето я и хипотезата: След като е станало известно в каква бизнес дама се е превърнала, "баткото" е побеснял и е казал: "Направо те убивам" и "Ще ти закача главата" в смисъл - знаеш какви са правилата, правиш се на най-умната в джунглата, опитваш се да ч*каш сериозни хора, като к*учки.... и имаме това което имаме, като краен резултат. Той обвинен за закана за убийство, защото още не сме чули да има доказателство за вината му за нарязванията и изобщо кой е нарязал "каката" (на ниво дума срещу дума сме), не разбрахме също така и защо този изрисуваният като вестник ще си слага маска посред лято (освен ако не е бил и с пуловер, защото и на врата има татировка), защо ще си слага маска, след като е казал "Аз съм" на домофона, според жертвата и още хиляди елементарни детайли...
  • 12
    10
    ...
    А джукастите пачи са топ сред подбора на кухи минетчийки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари