Охранители пребиха роми заради открадната царевица

25
Полицията успява да задържи охранителите на междуселски път
Полицията успява да задържи охранителите на междуселски път

Полицията успява да задържи охранителите на междуселски път

Охранители пребиха роми заради подозрения, че крадат царевица. Жертвите отричат, че са посегнали на реколтата. Пазачите също отричат, че е имало бой и чупене на покъщнина. Историята е от великотърновското село Водолей.

Надка Ангелов твърди, че охранителите, с два бели автомобила с червен бранд, са нахлули в дома им. По думите ѝ мъжете са били 7. След като я сплашили, влезли у съседите. Там извършили погром, който е видим, а жертвите са майка и дъщеря. Имало е и стрелба, предаде bTV.

„Въпросното твърдения не е вярно. Наши служители никога не са употребявали физическа сила върху хора от село Водолей. По случая се води полицейска проверка. На наши служители, които са били патрул във въпросния ден, им е снето обяснение и чакаме органите на реда да си свършат работата“, казва Милен Петров, организатор „Охрана“ в охранителната фирма.

Районната прокуратура във Велико Търново е поела случая. Заради използвания газов пистолет са назначени експертизи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    8
    Българин
    Е, мангалите боклучави какво искат? Да ги почерпят по едно уиски ли? За шибаните цигани - само бой, бой, бой и за десерт - пак бой!!!
  • 36
    7
    Василесий
    Това е начина. Браво!
  • 38
    6
    Lkjuy
    Само бой и бой и бой! Друг начин за управшя с циганите НЯМА!!! От ден на ден стават все по нагли, безпардонни и такива драматично-комични сценки създават,че всеки режисьор би им завидял! Само бой и то по честичко!!!
  • 47
    5
    123
    Най-накрая правосъдие в тази държава! Браво на охранителите!
  • 41
    4
    българин
    Браво
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари