Охрана изгони бременна жена с контракции под дъжда

0
В РЗИ-Бургас се изгавриха с бременна в 9-ия месец, вижте шокиращия й разказ
В РЗИ-Бургас се изгавриха с бременна в 9-ия месец, вижте шокиращия й разказ

В РЗИ-Бургас изгониха навън под дъжда бременна жена в 9-ия месец, защото работното време започвало след 10 минути и не можела да стои вътре и да седне. Фрапиращият случай разказа самата Милена Петрова, предаде Флагман.

Жената е крайно огорчена от отношението, което е получила в здравната институция, докато навън валяло, а тя получавала преждевременни контракции и не се чувствала добре.

Вижте целия разказ на Милена: 

 "Наложи се заради бременността да си пусна кръвни изследвания, известни като Васерман, миналата седмица и отидох в РЗИ. Беше 8:20 часа, валеше и вън всичко беше мокро. Влязох и помолих охранителката да поседна вътре, докато стане 8:30 часа и работното им време започне, защото съм в 9-ия месец и имам контракции и дископатия. Тя започна да повишава тон с думите "Не! Не може да останете тук, ако всеки почне да идва и да чака тук преди началото на работното време, какво ще стане тук?!"

Излязох, но кръстът много почна да ме боли, коремът да се втвърдява, не бях яла заради други изследвания, които правех по-рано в болницата. Влязох отново да помоля да поседна и отново ядосах служителката и отново ми викна да изляза. Възмутена съм от грубостта и злобата на хората. Когато отидох за резултатите през следващата седмица, настроението й не беше променено..."

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари