Огромен пожар гори в апартамент в квартал „Меден рудник“ в Бургас

0
Газова бутилка се е взривила в апартамент в бл. 457
Газова бутилка се е взривила в апартамент в бл. 457

Газова бутилка се е взривила в апартамент в бл. 457

Газова бутилка се е взривила в апартамент в бл. 457 в ж.к. "Меден рудник" в Бургас. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР. В момента се извършват действия от пожарникари за потушаване на възникналия пожар, уточниха от полицията.

Инцидентът е станал в жилище на седмия етаж в сградата. Живущите в съседните апартаменти са изведени, както и собственичката на апартамента, в който е била бутилката. Тя няма видими наранявания.

Ударната вълна е избила част от остъклената тераса, като блокове от газобетон са паднали върху паркирани пред входа автомобили.

За щастие са нанесени единствено материални щети. По време на инцидента в съседен апартамент на осмия етаж е имало лежащо болна жена, която пожарникарите успели да евакуират, съобщи говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева.

На мястото на инцидента са изпратени три противопожарни автомобила и 11 огнеборци. Предстои извършването на оглед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Архитект
    Газта е изключително опасна , като бутилки и като инсталации. Лично съм виждал в момент на взрив на газова бутилка в стая на апартамент какво става с дограмата, просто я издухва със все стъкла и каквото има наблизо. По безопасно и екологично от отопление и топла вода от ТЕЦ няма измислено. За готвене си има електрически печки със керамичен плот. Газовите бутилки са за бедните.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари