Ограничават движението в района на Пампорово

0
13 полицейски екипи от Смолян осигуряват сигурността на Световната купа по сноуборд "Пампорово - 2024"
13 полицейски екипи от Смолян осигуряват сигурността на Световната купа по сноуборд "Пампорово - 2024"

13 полицейски екипи от Смолян осигуряват сигурността на Световната купа по сноуборд "Пампорово - 2024"

13 полицейски екипи от ОДМВР - Смолян ще осигуряват безопасността на движението и опазване на обществения ред при провеждането на състезанията от Световната купа по сноуборд алпийски дисциплини "Пампорово – 2024".

За обезпечаване на сигурността по време на подготовката и провеждането на състезанията от Световната купа по сноуборд от ОДМВР - Смолян са предприети редица мерки. В дните на провеждане на състезанието служители на "Пътна полиция" ще регулират движението и паркирането на моторни превозни средства на територията на курорта. Въведена ще бъде временна организация на движението на моторни превозни средства и граждани. За времето от 6:00 ч. до 16:00 ч. на 20 и 21 януари 2024 г. се ограничава транзитното движение на автомобили по участък от път III-8641 Пампорово - Смолян - от кръстовището с път III-864 (бившата автогара в комплекса) до подхода за комплекс "Манастирите".

По време на състезанието в отсечката ще бъдат пропускани превозни средства на организаторите и участниците, гости на хотели и собственици на имоти. Движението ще се осъществява с пропуски, получени от организаторите на събитието.

Транзитният трафик по направлението Проглед - Пампорово - Смолян ще се пренасочва по обходен маршрут по път II-86 Проглед - Соколовци - Смолян през прохода Рожен.

За същия времеви период се ограничава и движението на товарни автомобили по път III-864 Проглед - Пампорово - Стойките. Трафикът ще се пренасочва през проходите "Рожен" и "Превала". Препоръчително е водачите на камиони да използват и следните обходни маршрути Пловдив - Кричим - Девин - Стойките - Смолян и обратно, както и Пловдив - Кърджали - Ардино - Смолян и обратно, заради очакваното засилено движение към курорта Пампорово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари