Огнян Стефанов: „Булгартабак“ изнася контрабандно цигари за Близкия Изток

0
За премиера изобщо не съществува подобен въпрос и проблем, слушам главния прокурор, не бил получил такъв доклад – абсурд
За премиера изобщо не съществува подобен въпрос и проблем, слушам главния прокурор, не бил получил такъв доклад – абсурд Снимка: BiTelevision

Тези спешни кадрови промени са на границата на смешни, защото начинът, по който беше отстранен Главчев като председател на парламента е обидно. Всеки човек има чест и достойнство и тази „операция“ можеше да се извърши доста по-цивилизовано. Много демонстративно се показа кой кара влака“, така журналистът Огнян Стефанов коментира скандалът на седмицата с хвърлената от Димитър Главчев оставка.

Журналистът посочи, че за БСП тази развръзка е победа, но нивото е било твърде ниско.

Нямаше амбиции да се поставят ребром въпроси от сорта на –за корупция и мафия. Няма разговор по същество – щели да гласуват Закон за вторичното разграбване на КТБ, а какво правим с първичното?!? Вторичното вече е се случило, там нищо не е останало, злината е сторена. Това е същото с търсенето на корупционни практики по време на приватизацията – естествено, че има, ние сме ги видели. За толкова прости ни взимат, че на моменти се замислям, че наистина сме толкова прости щом тези номера минават“, каза Стефанов, цитиран от bitelevision.com.

Журналистът беше категоричен, че главният прокурор Сотир Цацаров знае за изнасянето на контрабандни цигари на „Булгартабак“ за Близкия Изток. Той беше възмутен от избирателността на темите, по които прокуратурата се самосезира.

Излезе доклад на турските служби за контрабандата, осъществявана от „Булгартабак“ за Близкия Изток. Как е възможно там да пише, че това се случва от 2010 година, а тук се неглижира. За премиера изобщо не съществува подобен въпрос и проблем, слушам главния прокурор, не бил получил такъв доклад – абсурд. Заявявам, че главният прокурор не казва истината. Той беше за една година два пъти в Турция и два пъти се срещна с президента, който не му е ниво и ранг. Защо са се срещали? Да не ми обясняват, че са говорили за оградата“, възмути се Стефанов.

Източник: bitelevision.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари