Оги Тодоров в бронз от Държавното

0

Оги Тодоров спечели бронзов медал на двойки кадети от Държавното отборно и индивидуално първенство, проведено в град Свищов.

Той си партнира с Мартин Петров от Монтана. Тодоров загуби на четвъртфинал от Митко Кисев /”Юнак” Ардино/ с 2:3 в изключително зрелищен и пълен с обрати двубой. В петия гейм русенеца водеше 7:2, а на последователни имаше и мачбол.

В отборната надпревара русенци изпуснаха медалите след подценяване на бойкия отбор на “Асарел Медет” /Панагюрище/. Оги Тодоров, Коце Камбуров, Мелих Синан и Иван Добрев допуснаха панагюрци да им поведат с 2:0, а оттам и да спечелят мача с 4:3. До края на отборното първенство русенци записаха само победи и завършиха на 5то място.

Кадетките в състав Ивон Кръстева, Ванеса Цонева, Габриела Христова и Милена Маринова също се калсираха на 5то място след като загубиха своя четвъртфинал срещу “Две могили”, които по-късно станаха шампионки. На двойки Кръстева и Цонева също достигнаха до четвърфинал, но отстъпиха в напрегнат мач от шампионките от “Корабостроител 92″ Варна Калина Христова и Димана Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари