ОДМВР - Бургас: Лъжа е, че мъжете не плачат

4
От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят
От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят

От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят

"Казват, че мъжете не плачат.. Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят ..." Това гласи част от сърцераздирателен пост на ОДМВР - Бургас в социалната мрежа.

Причината за публикацията е смъртта на младата Янита Пепелянкова - съпруга на полицай, майка на две невръстни момиченца. Янита загина в жестока катастрофа, а светът на съпруга й се срина за секунди.

Ето какво гласи целият текст във Facebook:

"Казват, че мъжете не плачат.. Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят, наранени от ужасяващата истина - едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички загубиха за миг майка си, а един български полицай ще събере живота си в шепа спомени, опитвайки се да продължи напред сам и неутешим в името на децата и съпругата си - Янита Пепелянкова!! Светът му е сринат за секунди, а жестоката катастрофа, прекъснала семейното му щастие, още утре ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни - тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в полза на най-крехките и нуждаещите си - учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в доброта и човечност, съпруга, чиито мечти за семеен уют и щастие безвъзвратно бяха прекъснати..

Янита бе закрилница, търпеливо изслушваща проблемите на околните, едно сърце, раздаващо добрина и подкрепа на нуждаещите, прекрасен човек, който ще се помни завинаги с вдъхновението, енергията и мъдростта си.. Тя беше пълноценния живот - озаряваше всекиго с усмивката и топлотата си, подкрепяща, спокойна и уверена в бъдещето..

Ето защо Янита няма да остане просто спомен - ще е пример за подражание и уважение - за семейството, приятелите и учениците й!! Скърбим заедно с тях и споделяме болката на съпруга й - полицай в Областна Дирекция МВР-Бургас!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    чичомиткобрат до 1
    Важно ли дали е "красива" или не? Кое я прави "красива"? Това че прилича на пластмасовите неща от списанията с които промиват мозъците на хората от 40-50 години насам ли? Ами ако не беше "красива", а беше "грозна", щеше ли да ти се откъсне от сърцето да напишеш тоя коментар изпълнен с лицемерие и суета?
  • 7
    1
    Читател
    Бог да прости младата и красива българка! Да пожелаем бързо и пълно оздравяване на пострадалите й дечица,които като своята майка отишла си от този свят,ще носят доброто и човечността със себе си в предстоящия им живот!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари