Очевидец на убийството на Нотариуса: На мястото бяха съпругата и децата му

30
Жената беше до колата с детето в ръка, допълва един от охранителите на комплекса, където е извършено убийството
Жената беше до колата с детето в ръка, допълва един от охранителите на комплекса, където е извършено убийството Видео: bTV

Жената беше до колата с детето в ръка, допълва един от охранителите на комплекса, където е извършено убийството

"Аз видях майката с децата само. Даже съпругата на господина беше до колата с детето в ръка." Това заяви един от охранителите на комплекса, където е извършено убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, предаде bTV.

Божанов беше застрелян около 19:40 часа на 31 януари в района на "Горна баня". Той е бил прострелян в главата.

На този етап няма заподозрени за убийството.

Все още не ясно с колко изстрела е неутрализирана жертвата. Откриването на гилза е добро начало. Разследването вероятно ще тръгне от балистичните експертизи, които ще бъдат проведени“, каза Милен Иванов, бивш зам.-ректор на Академията на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Откровения
    Е нали го е видяла на камерите че е паднал до колата, тази скоба много лъже, даже повече от онази порно кралица на пепи еврото, нали полицията е прегледала камерите, а човека казва различна от жена му версия, кой лъже в момента?
  • 28
    3
    Алито от София
    Доста лоша статия, този охранител добре е видял жена му с детето, но кога, веднага след разстрела, по време на разстрела, и четох че мършата нагла иска да търсят кой е убил мъжът и, а не да се занимават с глупости, какво е вършил, и много нагло от страна на прокуратурата, на министъра на мвр и куп следствени органи, за над 15 години точно сега щяло да има обвинение срещу този тип Мартин, но нищо не казват за чадърите му пеевски и гешев, а може би и тиквата боко
  • 19
    2
    Моето име
    Мале, тоя се и размножил...
  • 62
    1
    Бонанза
    Аре, аре, нищо не е станало, един боклук по-малко! Ред е на пеевската свиня и националния предател Тагаренко...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари