Очаква се Пулев и Джошуа да излязат на ринга чак около полунощ

1
Официално галавечерта започва в 20:00 часа
Официално галавечерта започва в 20:00 часа Снимка: Mark Robinson/Matchroom Boxing

Българският боксьор Кубрат Пулев и световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа се изправят един срещу друг в събота вечерта в лондонската зала “Уембли Арена”, за да определят новия номер 1 при най-тежките.

За Кобрата това ще бъде втори шанс да се превърне в първия българин световен шампион при професионалистите, като той може да спечели поясите на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова федерация (IBF), които в момента са притежание на британеца.

Очаква се двамата да излязат на ринга около полунощ, като българските зрители могат да наблюдават мача единствено по стрийминг платформа DAZN, която е специализирана в излъчването на боксови мачове и изисква заплащането на месечен абонамент на стойност 3 лева.

Преди мача на Пулев и Джошуа, боксовата галавечер на “Уембли Арена” с начален час около 20:00 часа българско време ще предложи срещите Макоули Макгоуан – Киърън Конуей, Мартин Баколе – Сергей Кузмин, Хюи Фюри – Мариуш Вах и Лорънс Околие – Никодем Йеджевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари