Обявяват нови мерки срещу усложнения трафик на "Дунав мост"

0
Трима заместник-министри са в Русе по покана на Пенчо Милков
Трима заместник-министри са в Русе по покана на Пенчо Милков Снимка: Dunavmost

Трима заместник-министри са в Русе по покана на Пенчо Милков

Днес от 15.15 часа на ГКПП „Дунав мост“ в зоната за влизане в страната ще бъде даден брифинг относно предприемането на допълнителни мерки за справяне със ситуацията, породена от километричните колони от камиони в района, водещи до затруднения в трафика, съобщиха от Областна администрация.

В брифинга ще участват заместник-министрите на регионалното развитие Николай Шушков, на вътрешните работи Венцислав Катинов и на транспорта Николай Найденов, заедно с областния управител Анатоли Станев и кмета Пенчо Милков. На брифинга ще участва и председателя на Управителния съвет на АПИ Венцислав Ангелов.

Заместник-министрите са в Русе по покана на кмета Пенчо Милков.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    впп
    Те на брифинги и събирания са мнооого силни, ама да свършат нещо полезно никакви ги няма! Аааа, сетих се, ще направят буферен паркинг, само дето ще го бъде в неясното бъдеще и обслужвайки нечии интереси, но в никакъв случай в полза на разтоварване на трафика.
  • 4
    2
    Гражданин
    Сега е момента една приливна вълна,както писах да отнесе всичките тези хубавци.Жалко,че няма да ги има и останалите "съзвездия"
  • 10
    1
    русенец
    А дано, ама надали!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари